Orderhanterare

Som vår blivande orderhanterare och delvisa produktionsplanerare blir du en viktig del av vår dagliga verksamhet. Din roll är mångsidig och inkluderar allt från ordermottagning till leverans. Du kommer att vara involverad i att skapa försäljningsorder i vårt elektroniska system, hantera arbetsordrar för produktion och säkerställa smidiga fraktbeställningar. Vi söker dig som har stark samarbetsförmåga, är teknisk kunnig och har en vilja att lära och utvecklas i arbetet. Tidigare erfarenhet inom liknande områden är en fördel, men inget krav. Vårt interna arbetsspråk är svenska och i kontakt med kunder krävs kommunikation på svenska, finska och engelska.

 

Tilläggsuppgifter ges av Anna-Cecilia Snickars, 050 34 87 093. Ansökan med CV till anna-cecilia.snickars@nwe.fi senast 29.1.2024.

 

NWE Network Engineering Oy Ab är ett växande familjeföretag med bas i Närpes. Vi tillverkar och utvecklar lastsäkringsutrustning för land- och sjötransporter, är distributörer av automatiska lastningssystem samt importerar och säljer material för karrossindustrin och sandwichpaneltillverkare. Företaget omsätter ca 4M€ och våra främsta marknadsområden är Finland, England, Tyskland och Sverige.