Ekonomisekreterare

Vi söker en

Ekonomisekreterare, vikariat

 

för arbetsuppgifter inom fakturering och reskontra (DL Prime 3000), innefattar även hantering av vårt attesteringssystem Rillion One. Tjänsten är ett vikariat som gäller tidsperioden från mitten av februari 2024 till 31.03.2025 med eventuell förlängning.

 

Vi söker dig som är noggrann och strukturerad med en merkantil utbildning innefattande bokföring. Vi värdesätter erfarenhet av motsvarande ekonomisystem och arbetsuppgifter. Vårt arbetsspråk är svenska, så du bör ha utmärkta kunskaper i svenska och tillräckliga kunskaper i finska.

 

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter inom fakturering, inköps- och försäljningsreskontra, betalningsrörelse samt statistikuppgifter. Inskolning till arbetsuppgiften sker på plats. Hos oss får du jobba med trevliga kollegor i en mångkulturell miljö i landets modernaste grönsakspackeri.

  Läs mer om att jobba på Närpes Grönsaker här https://www.narpesgronsaker.fi  

Lön och möjlighet till att delvis jobba på distans enligt överenskommelse.

 

Skicka in din ansökan redan idag, eller senast 28.01.2024. Vi anställer så fort vi har hittat rätt person. Endast skriftliga ansökningar behandlas. Ansökningarna skickas till HR-chef Linda Teir på e-post linda.teir@narpesgronsaker.fi med rubriken ”Vikariat ekonomi”.

 

Ytterligare information ges av ekonomidirektör Mats Engsbo tel. 050 5050 250 eller per e-post mats.engsbo@narpesgronsaker.fi.